TESTIMONIALE

Mihai Daraban, Președinte Camera de Comerț și Industrie a României
Mihai Daraban, Președinte Camera de Comerț și Industrie a României

Topul Naţional al Firmelor ediţia a XXVI-a

An de an, Camera de Comerț și Industrie a României pune în valoare performanțele companiilor românești printr-un eveniment de gală, Topul Național al Firmelor, intrat deja în conștiința mediului de business autohton drept singurul relevant pentru stabilirea unei ierarhii corecte a succesului în afaceri.

Constatăm creșteri substanțiale ai principalilor indici de performanță în toate domeniile de activitate – industrie, servicii, comerț, turism, cercetare-dezvoltare și high-tech, agricultură, silvicultură și pescuit,  construcții.

Ne bucurăm să premiem companii recent intrate pe piață, la fel cum suntem încântați să regăsim pe podium companii care și-au demonstrat deja valoarea și soliditatea, fiind o prezență constantă la Topul Național al Firmelor.

Mediul de business ar fi mult îmbunătățit dacă digitalizarea ar fi una extinsă, dacă debirocratizarea ar fi însoțită de măsuri mai ample la nivel național și dacă fondurile europene ar fi atrase mai rapid.

Sunt convins că acestea sunt așteptările dumneavoastră, ca reprezentanți ai mediului de business, și doresc să vă asigur că acestea sunt și principalele linii de acțiune ale Camerei de Comerț și Industrie a României.

Felicitări tuturor companiilor participante la Topul Național al Firmelor, mult succes și pe viitor!

Arhiva 2018
Arhiva 2017
Arhiva 2016
Arhiva 2015