Topul Naţional al Firmelor este cea mai valoroasă activitate dezvoltată de Camerele de Comerţ în beneficiul mediului de afaceri românesc, singurele entităţi abilitate prin lege să organizeze astfel de clasamente.

Organizată de Camera de Comerţ şi Industrie a României, Gala Topul Naţional al Firmelor, ediţia XXXI, va avea loc în data de 7 noiembrie 2024, ore 17:30, Romexpo – pavilion B3-B2.

Eveniment de referinţă, Topul Naţional al Firmelor reuşeşte an de an să promoveze excelenţa în afaceri şi să îndrepte atenţia asupra performanţelor remarcabile ale companiilor din diferite domenii de activitate.

Succesul în afaceri vine doar prin enorm de multă muncă şi exact acesta este şi mesajul pe care Camera de Comerţ şi Industrie a României îl consolidează cu ocazia Topului Naţional al Firmelor 2024.

De 160 de ani ÎMPREUNĂ pentru AFACEREA TA!

Program

program trofeu 1100 parteneri 3

Venue

Locatie Romexpo

Parteneri ediția 2024

bat
01-aramis
iulius
dacia
erbasu
04-exim
omv-petrom
thumbnail_bograve
hidroelectrica
thumbnail_gift
orange
coral
rominvent
thumbnail_man-300x300
thumbnail_garanti-300x300
alexandrion
coca-cola
borsec
omv-petrom
bcr
gi
02-mastercard
brm
05-rominvent
raiffeisen
beyond
erbasu
iulius
mastercard
omv-petrom
orange

Compania ta în Top

Clasamentul companiilor poate fi consultat începand cu 30 septembrie 2024.

7 domenii de activitate: INDUSTRIE; COMERT; SERVICII; CONSTRUCTII; AGRICULTURA, SILVICULTURA, PESCUIT; CERCETARE-DEZVOLTARE SI HIGH-TECH; TURSIM

Clasament realizat în baza unei metodologii unice, complexe, transparente și unitare, implementată de camerele de comerț și industrie din toate județele țării.

 
  Compania ta în Topul Național al Firmelor 2024

Participă la Gală

Înscrierea la Gala Topului National al Firmelor 2024 se poate face începând cu data de 30 septembrie 2024.

Completarea formularului de inregistrare este obligatorie. Participarea este posibilă doar în baza confirmării primite de la organizator.

Tarif de participare: 1250 lei / persoană la care se adaugă tva



Înregistrarea va fi posibilă până la data de 31 octombrie 2024.

Economia a revenit pe creștere, cu un ritm bun, de circa 5% la nivelul Uniunii Europene și de 7% la nivelul României.

În ciuda provocărilor majore ale anului 2020, economia nu numai că nu s-a oprit, ci a și făcut dovada rezilienței, asta pentru că oamenii de afaceri au găsit soluțiile necesare pentru a se adapta la noua realitate.

Provocările însă rămân majore pentru companiile românești. Criza forței de muncă și nivelul ridicat al birocrației sunt frâne care limitează creșterea economică. Stabilitatea instituțională și un dialog consistent cu autoritățile centrale și locale sunt condiții esențiale pentru menținerea stabilității economice a României.

Economia merge înainte – emisiune eveniment live online, cu transmisiune în direct pe cele mai relevante posturi TV naționale de știri, se va desfășura în data de 17 noiembrie 2021, ora 17:00, în studioul CCIR din cadrul Complexului Expozițional Romexpo.

Topul Național al Firmelor 2021, o ediție specială în care premiem performanțele companiilor din România, cele care continuă sa țină pornit motorul economiei în ciuda tuturor greutăților provocate de pandemie.

Background

Camera de Comerț și Industrie a României (CCIR) realizează, începând din 1994, Topul Național al Firmelor (TNF), fiind singura instituție abilitată printr-o lege organică să stabilească o astfel de ierarhie la nivelul întregii țări.

La realizarea clasamentului TNF 2021 au fost analizate 768.372 de bilanţuri financiar-contabile ale companiilor active în România. Dintre acestea, 250.925 de bilanțuri au intrat în competiția pentru primele 10 poziții în clasamentul național, în conformitate cu metodologia de realizare a topurilor de firme implementată de Camerele de Comerț în toate judeţele ţării.

În ierarhia TNF 2021 s-au calificat pe prima poziție un număr de 1.876 de companii, pe locul al doilea 1.587 companii, iar cea de-a treia poziție este ocupată de 1.405 companii.

Clasamentul TNF 2021 este organizat în baza unor indicatori care vizează cifra de afaceri netă, profitul din exploatare, eficiența utilizării resurselor umane și a capitalului angajat. Ierarhia TNF este construită pe baza unei metodologii clare, transparente și unitare la nivel național, implementată de Camerele de Comerț, în toate județele țării.

Rezultatele consemnate în TNF, ediția 2021, se vor regăsi în catalogul electronic, începând cu data de 17 noiembrie.

Parteneri

Gold

Silver

Bronze