2020 a adus provocări majore și pentru economie.

Continuitatea activităților economice a fost și rămâne vitală pentru depășirea acestei perioade dificile. Economia nu s-a oprit, iar oamenii de afaceri caută soluții de adaptare la noua realitate și încearcă, de asemenea, să-și creeze noi oportunități de afaceri. Mai ales în acest context dificil din 2020, CCIR este un susținător puternic al intereselor comunității de afaceri.  Doar pentru că este un an dificil, nu trebuie uitate performanțele înregistrate de companiile românești în 2019. Dimpotrivă, ele trebuie cunoscute de autorități și opinia publică deopotrivă.

Economia merge înainte – emisiune eveniment live online, cu transmisiune în direct pe cele mai relevante posturi TV naționale de știri, se va desfășura în data de 17 noiembrie 2020, ora 17:00.

TNF 2020, o ediție specială în care vom așeza la loc de cinste munca și performanța celor care țin pornit motorul economiei.

  Compania ta în Topul Național al Firmelor 2020

Background
Camera de Comerț și Industrie a României (CCIR) realizează, începând din 1994, Topul Național al Firmelor (TNF), fiind singura instituție abilitată printr-o lege organică să stabilească o astfel de ierarhie la nivelul întregii țări.

La realizarea clasamentului TNF 2020 au fost analizate 730.998 de bilanţuri financiar-contabile ale companiilor active în România. Dintre acestea, 249.128 de bilanțuri au intrat în competiția pentru primele 10 poziții în clasamentul național, în conformitate cu metodologia de realizare a topurilor de firme implementată de Camerele de Comerț în toate judeţele ţării.

În ierarhia TNF 2020 s-au calificat pe prima poziție un număr de 1920 de companii, pe locul al doilea 1604 companii, iar cea de-a treia poziție este ocupată de 1435 companii.

Clasamentul TNF 2020 este organizat în baza unor indicatori care vizează cifra de afaceri netă, profitul din exploatare, eficiența utilizării resurselor umane și a capitalului angajat. Ierarhia TNF este construită pe baza unei metodologii clare, transparente și unitare la nivel național, implementată de Camerele de Comerț, în toate județele țării.

Rezultatele consemnate în TNF, ediția 2020, se vor regăsi în catalogul electronic, începând cu data de 17 noiembrie.

Parteneri

Platinum

Gold

Silver

C10 Logo DACIA TRICHRO

Bronze