TOPUL NATIONAL AL FIRMELOR – barometrul performantei in afaceri

Topul Național al Firmelor, organizat în exclusivitate de Camera de Comerț și Industriei a României, este un reper pentru mediul de afaceri, un clasament al celor mai competitive firme din România. Ca în orice alt domeniu, și în sectorul economic performanța trebuie recunoscută, iar succesul recompensat! Rezultatele consemnate de Topul Național al Firmelor reflectă nivelul de creștere economică din țara noastră și totodată oglindesc extinderea companiilor românești pe piața internațională.

Ediția a XXVI-a din 2019 a Topului Național al Firmelor abordează un concept modern care asigură ambientul de gală, atât de important pentru decernarea premiilor celor mai performante companii românești, cele care aduc un plus valoare economiei naționale și creează locuri de muncă stabile.

Ca în fiecare an, la gala Topul Național al Firmelor vor participa înalți demnitari de stat, prezența acestora certificând importanța deosebită a acestui eveniment atât pentru mediul de business, cât și pentru Camera de Comerț și Industrie a României, singura instituție abilitată de lege să organizeze astfel de clasamente.

Metodologia de realizare a Topurilor de Firme organizate de Camerele de Comert si Industrie din România

DESCARCĂ