Aramis Group este un grup de companii din nordul României, Baia Mare. Suntem unul dintre cei mai mari creatori regionali de locuri de muncă, cu peste 5.500 angajați. Grupul nostru de companii se concentrează pe câteva domenii principale: producția și comercializarea mobilierului tapițat, producția și comercializarea saltelelor – din spumă poliuretanică și cu arcuri – și furnizarea serviciilor logistice.

Înființată în 1994, fabrica de producție Aramis Invest este stâlpul de referință al grupului de companii. Producem în fiecare an aproximativ 5.5 milioane de saltele și mobilier tapițat, totul la nivel global. Suntem unul din cele mai mari nume europene în domeniul mobilierului tapițat și producției de saltele.

Am realizat integrarea pe flux a întregului ciclu de producție, începând de la:

  • prelucrările primare ale lemnului
  • creare spumelor poliuretanice
  • realizarea materialelor textile pentru huse
  • producția de bază de piese metalice și arcuri
  • asamblarea de semifabricate pentru obținerea produselor finite
  • depozitarea produselor finite și livrarea la clienți

Experiența de peste 25 de ani și know-how-ul avansat ne dau posibilitatea să ne adaptăm în permanență celor mai noi tehnologii și tendințe ale pieței la nivel global.

Facilitățile de producție echipate cu utilaje de ultimă generație, alături de expertiza tehnică și propriul laborator de cercetare, ne permit dezvoltarea unor produse și procese inovative și sustenabile.

2013 este anul în care lansăm Aramis Feeling, brandul nostru B2C. Acesta este linia comercială care include peste 60 de produse de mobilier tapițat, accesorii și saltele. Are ca obiectiv principal prestarea de servicii de design interior, proiectare produse și mobilier la comandă de calitate superioară.

Începem producția în serie a huselor pentru saltele și lansăm Aramis Logistics în 2015. Centrul logistic de ultimă generație deservește ca depozit local și regional și hub de livrare pentru Aramis Group, precum și pentru alte companii europene majore care utilizează serviciile și sprijinul nostru integrat.

Îmbrățișăm aspectele eco-friendly ale secolului XXI pe parte de cercetare, dezvoltare și producție. Departamentul intern de Mediu aplică proceduri stabilite pentru o fluiditate și transparență a acțiunilor pe această latură.

Ne implicăm activ în dezvoltarea de materiale inovative, procese sustenabile și integrarea direcțiilor moderne de automatizare, care vin în ajutorul angajatilor companiei. Este vorba de oameni, procese și tehnologie. Întotdeauna în această ordine!