ARHIVA TESTIMONIALE 2015

Nicolas Maure
Nicolas MaureDirector General, Automobile Dacia
“Sunt incantat sa fiu cu dumneavoastra astazi. Sunt mandru ca ma aflu aici pentru a doua oara. Sunt fericit ca in aceasta seara suntem premiati – atat pentru angajatii Dacia Renault din Romania, dar si pentru furnizori, parteneri. Vad aici multe companii romanesti, cu capital autohton, care se descurca foarte bine si imi doresc sa fie din ce in ce mai multe, lucru care ar ajuta la succesul viitor al Dacia Renault.”
Tudor Musat
Tudor MusatJurnalist
“Multumesc foarte mult pentru premiu. Pentru mine, excelenta in acest domeniu inseamna sa pui intrebari, sa pui foarte multe intrebari si, de peste 20 de ani, pun intrebari pentru ca eu cred ca suma tuturor raspunsurilor la toate aceste intrebari o sa ne faca sa avem o viata mai buna. Asa ca o continui sa pun intrebari.”
Mihai Daraban
Mihai DarabanPresedinte, CCIR
“Topul National al Firmelor este o lucrare foarte complexa, este o lucrare care tine cont de o metodologie unica la nivel national, este o lucrare care nu neaparat reprezinta o premiere a mediului de afaceri, dar reprezinta si o carte de vizita a mediului de business din Romania. Anul acesta au fost premiate 6.630 de companii.”
Arhiva 2016